Hoe muziek mij inspireerde tot een ontwerp

met 2 reacties
concertkaartje Canto Ostinato

De Canto Ostinato van Simeon ten Holt: een muziekstuk voor meerdere piano’s met een hypnotiserende cadans en terugkerende herhalingen. Tijdens sommige uitvoeringen liggen luisteraars op matjes op de grond en laten zich meevoeren op de klanken. 

Ook ik liet mij meevoeren op deze muziek en maakte toen dit ontwerp; voor een programmaboekje en toegangskaartjes voor een benefietuitvoering in mijn eigen dorp. In opdracht van Rotary Elst Overbetuwe. Zij organiseerden dit benefiet voor een goed doel en waren erg blij met mijn ontwerp. En ik was blij dat ik bij kon dragen. Benieuwd naar de muziek? Luister via YouTube  

2 Antwoorden

 1. Annet
  | Beantwoorden

  Mooi gemaakt Reza!
  Aparte muziek.

  Groetjes Annet Moerkerk

  • reza
   | Beantwoorden

   Hoi Annet, bedankt voor je reactie.

Laat een reactie achter